Monday, September 19, 2011

Selamat hari isnin

Assalamualaikum...

Bila tiba hari isnin :
  • "malasnye bangun.."
  • "cepatlah sabtu"
  • "kenapa isnin datang laju sangat"
Macam-macam alasan yang kita dengar kan... ramai mengeluh pulak bila isnin bermula.....

Pape pun alasan, hari ni hari Isnin... hari bekerja, hari bermula kuliah... Bermula hari isnin, hari ni aku berharap akan ada sinar baru buat aku... akan ada berita gembira buat aku.... Aku takmo dah duk dalam belenggu ni...

gambar tak bermotip aku taruk ni, anak pelakon diva aku culik dalam beautifulnara... Mintak maap la amik tanpa kebenaran :p..comel sangat ha....

P/s : sapa suka hari isnin meh angkat jari !!

30 pasang kasut tumit tinggi:

farahin nasir said...

bukan isnin je.. hari lain selain weekend mmg ceq tak suka.. ! huh!

JIJI YU said...

aku suke..siyes

Tentang Kita said...

bila tiba ari isnin mesti ramai yg mengeluh.."monday is boring day"...apa2 pun have a nice day

0nenanina Vanilla said...

entri bagus ntk hari ni..haha.. memang malas nak p keje hari snin

Ezad Skytech said...

hari isnin datang lagi...heee~

merahitujambu said...

isnin yang mengantuk sgt..

::Miss Hearty:: said...

suke hri jumaat sbb nk dekat weekend.ngeeeee :)

maszull said...

salam soly...ye la kalau hari isnin semuanya moody nak gi kerja....nape jadi mcm ni kn...:)

cik najihah said...

x suke isnin..
hahah penat

mrs redzuan said...

Bagi surirumah sepenuh masa, setiap hari ialah hari isnin..haha...

BERT said...

ngantok betol harini huarghh

aah comel anak era ni.. geram gile tengok hehe

KAMIHIDUP said...

dahlah isnin, hujan pulak tu, bertambah-tambah malasnya.

Syahirah Suhaili said...

monday blues~
tak bez kan isnin..nak je cepat2 hari jumaat..hehe

Santri T.P.I.N.I said...

kalau isnin trus sabtu, nanti takdela wordless wednesday...hu3

Anak Wak Mail said...

suka sangat isnin..hahhahahaha..:P

anak erra kan??comel giler!

Elih Japahar said...

Tak sukaaaa!...hehe

Bigdaddyz said...

hari isnin best sebab malas melepak kat rumah ...hehe

sleeping_maniac90 said...

hoho xnk agkt jari hahaha

aimie amalina said...

sukeeeee
sebab dok kat umah je
hahhhahahaha

Nadzirah K. said...

x suka isnin...hehe

Anum said...

isnin yang membosankan

H.J said...

kelas aku hari isnin skit jer..haha

[sutera kasih] said...

dulu masa study, tak suka gilerrr ari isnin..hehe


p/s: salam kenal dear :)
sorry, ramai yg tanya pasal button follower tu, maaf ekk menyulitkan kamu pulak dear..nnti sy ubah posisi button tu..actually ada sbnrnya di widget join my site cuma agak bersembunyi sikit huhu

sue perbs.. said...

ye.. hari isnin memg hari yg pling malas.. tmbh2 lgi bile ade kelas pgi

Saiazuan said...

err suka isnin.. :D

NA said...

Entah hari ini pun Kak Wina rasa mood tak seronok jer.

Soly, semoga dapat belajar dengan tenang hari ni :)

-wina1979-

NURUL AINI NORAZMAN said...

haha aini mmg malas btol bila dah hari senin sbb kene pergi kuliah,.ngeh3

Asyila Zainuddin said...

tak suke selase.. sbb kelas pack gileee..

iMBobo said...

ni anak era fazira hehe comel2 :)

siti kektus said...

suka hari isnin sebab kelas mula pukul 10. hahaha ;p