Tuesday, October 4, 2011

2 hari tanpa berita

Assalamualaikum....

Bukan sengaja aku nak membiarkan belog aku bersawang.... Terasa setiap minit aje nak bukak bertelaku depan lappy sambil berblogwalking....(ayat macam bajet retiss habisss...).... Tapi kebelakangan ni memang tak nyempat langsung bukak belog.....

Sehinggakan cik buah hati MR.Nuff dah merajuk siap turunkan satu BE kepada ME.... cehhh...... Hampeh rasenya......

BTW, banyak idea terkumpul selama 2 hari tak berblogging sebenarnya yang nak di jadikkan cerita dalam blog..... Tapi elok curah satu-satu ek....... 1st skali aku nak tayangkan gambar petang tadi......... Aku curang kat U aku sendiri (UKM) dan pergi mengembara sehingga sesat satu kolumpor semata nak ke UM...






BTW, tahniah buat abang seorang sahabat yang telah grad "MASTER" sebentar tadi....

24 pasang kasut tumit tinggi:

EyqaLuvender said...

rndu cik soly...hik3...

Aki said...

hm,memang camtu ar,kekangan masa kadang2 menghalang kita dari update memanjang kan?? pdahal,kalau bole,nak je update 5-8 post satu ari.. ha ha ha.. tu belum Kak Soly keje.. kalau keje,lagi takde mase.. ha ha ha..

aimie amalina said...

hehehe
patotla sunyiiii je solychan ni
heeheheh
tahniah2!

Elih Japahar said...

Tahniah kpd abng sahabt soly...cian BE dah jadi ME hahaha...comel gambar baju merah tu hahaha:)

Kathy Tuah said...

tahniah buat abang shbt awk ^^

NasZ said...

wah..master? tahniah kat abang sahabat tu. saya degree pun tak amik lagi. hehe.

MOHD NASER.com

Syazwan Che Deraman said...

bahaya kau ni..curang ngan tempat belajar.heheh

sergeant keroro said...

master tu, nice!

JIJI YU said...

ada la tu rejeki engko lepas ni

Nadzirah K. said...

patutla senyap je..hehe

::Miss Hearty:: said...

hohoho..patot senyap jekkk :)

K O R I E said...

Tahniah unt abg..
abg single lg ke?

kuikui3 ;p

cik najihah said...

fara pon da jarang update :(

Ezad Skytech said...

fuhh..grad Master tu..:D

p/s : BE da jadi ME..nak tunggu BE lain...mmg lama la kan SS..penat nak tunggu kan..hee~

aniki said...

nak ambik master gak ar..huhu

hira said...

yeahhhhhhh..congrates! :D

aimi said...

MASTER??? fuyoo.... dgree pon tercungap2 nk hbs kn :)

Yatie Awang said...

nasib baik tak tersesat teruskan hehehe

Azzah said...

azzah pun bz.bila depan lappy jadi malas pulak nak update

abghani said...

welcomeback

Anak Wak Mail said...

sesat ke UM??hihi..tak pernah sesat nak ke UM..rindu tempat tu..

comelnya cik Soly berposing..:)

sue perbs.. said...

wah grad master... hebat tu

Lea Isnawi said...

wahhh..tahniah utk die jugak!

[sutera kasih] said...

wahhh syoknya dh hbis master abg shbt awk tu..