Wednesday, October 5, 2011

Kereta Sape lagu ni??

Assalamualaikum....

Moh kite nengok gambar yang betol-betol "speecless".......

Ape dalam kotak fikiran korang?..


Sebenarnya kereta ni aku jumpa pada 2 hari lepas.....kereta ni parking berhampiran dengan MCD bangi........ Mulanya tak perasan..... Tetiba kawan aku tunjuk ha...Ternganga aku nengok kereta ni..... Macam transformes....bukan nak memperkecilkan, tapi aku teruja sebenarnya...

p/s : harap tuan punya kereta tak marah aku snap gambar kereta die...teheee

30 pasang kasut tumit tinggi:

Syazwan Che Deraman said...

ada orang cabut ke?

JIJI YU said...

tak sempat nak pasang lagi la tu

siti kektus said...

hehehe. sekali pandang macam rupa tak siap je ss. :p

Ezad Skytech said...

mana bumper kereta ni hilang..? hee..first time tengok kereta macam ni..hee~

♥Lady Ainaa♥ said...

Hahaha...mesti peminat trnsformers la tu...XD

aimie amalina said...

hohohohoohhoo
agak style dsitu walau poliks

hehehe

zahidah seran said...

tuan punye bangga kot..eheh.

siti salwanie said...

ni yg aku nk marah ni..mu g tayang kat khalayak ramai kete aku ni nape ehh ?? -.-''

SoLy SoLicious said...

@Syazwan Che Deraman xpasti la wan

@Ezad Skytech style die kot..hahaha

@siti salwanie opss...terkantoi disitu..hahaha

emy said...

dye pinjam kete sye tak pulang agy 2..hehehe..
nice kan..

ruby sarip said...

haha, transformer.. kesian kat owner die yg tgh sedeyh..

Aki said...

semat gile dowh.. die saje ke buat camtu?? atau die tengah upgreding?? ho ho ho..

::Miss Hearty:: said...

hahaha..memang mcm keta transformers :D

Bui Junaidi said...

mcm keta buruk..hahaha

Zul Fattah said...

mak aii.. terbaik r.. ni model latest ke?

Zul Fattah said...

mak aii.. terbaik r.. ni model latest ke?

Niena Pengembara Ilahi said...

erk... sgt2 teruja sbnrnya

sue perbs.. said...

unik nye kete die.. pminat setia transformers kot

IMANSHAH said...

idok le teamn minat kete ghope ini

merahitujambu said...

sy tgok keta myvi ni diorg renovatekan jadi kemain cantik..leh jadi keta sport

HAFIZAL said...

hebat tuh

nazira said...

ni mesti kes org x puas ati then cabut bumper kete dia...

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

ieda said...

ahahhaha sape punye keter nie
bak peeeee nazak nooo nie !!!! :)

[sutera kasih] said...

kena curi ke?huhu

Elih Japahar said...

Bumper belakang kena curi or mmg ditanggalkan ni...tengok tayar mcm besar sikit...terngangah juga ni hihi

tiefazatie said...

kena curi ke baru pas eksiden?

laskar pelangi said...

woooooo!ternganga kat sini...

maszull said...

salam soly...bumper die dah pecah kot tu yg jadi mcm ni...:)

Ini Kisah Tia said...

kalau dah macam transformers , bukan perkecik lagi tu .. berbesar hati yaw :)

cik najihah said...

woo comel je hahah