Sunday, October 2, 2011

Renovate | Bloglist oh Bloglist

Assalamualaikum...

Selamat pagi........ Sebenarnye aku dah lame nak update bloglist aku yang serabai ni, tapi malas sungguh........... So, aku dah decide nak rombak semua bloglist tu............ Makan terhasil la bloglist Ladies and Gentlemen.....(blog list 1 lagi khas tuk my "mate" aje)

Penting ke bloglist tu??

Bloglist adalah sangat penting...... Kebanyakan orang akan berblogwalking melalui bloglist...... Kebiasaanya dalam bloglist tu, depa letak link yang depa suke terjah aje..... Lagi syok jika orang akan gunakan bloglist kite jua tuk berblogwalking.......Sebab kite akan jadik "traffic source" secara tak langsung pada blog tersebut.....

Cara blogwalking aku :
  1. Bloglist
  2. Kotak komen
  3. Dashboard
  4. Shoutbox
Lain orang, lain care nak berblogwalking sebenarnya... :)

BTW, aku bukak peluang pada sape-sape nak masuk bloglist aku, tapi yang penting blog depa ade jugak link Solicious Storinori ni ....... Kome boleh tinggalkan link kome di bawah kotak komen..... Suke hati lah nak masuk blogslist ladies ka, gentlemen ka..... teeheeee

P/s : akhirnye "kerajinan" aku bermula menghupdate bloglist ^____^

37 pasang kasut tumit tinggi:

Elih Japahar said...

Dgn bangganya saya menawarkan diri hehe...jgn lupa masukkan tau :)

http://www.elihjapahar.blogspot.com

P/s: Join rewards sy k, senang saja cuma 'like' atau 'plusone'..:)

Miss Nadya said...

habit kita sama..:)

p/s :: alamak,terklik iklan nuffnang awk..hehe..saja nk jadi UV..:)

mumui said...

tadaaa.........!
http://bibie-mumui.blogspot.com....

Acik said...

Nak .. nak jugak!

heheheeeee!

NasZ said...

nak masuk bleh? hehehe.

MOHD NASER.com

aimie amalina said...

heeeeeeee
saye2!
sy dh lme masukkn cek soly dlm bloglist saya aka mimito
hehehe

aimieamalinaazman.blogspot.com

=]

EyqaLuvender said...

http://myla-di-daautumn.blogspot.com/


cik soly mmg ade dlm bloglist iqa da lme...hehe
style blogwalking kte same...hehe

maszull said...

salam soly ...mama nak juga jadi bloglist soly boleh ker...:)

Nadzirah K. said...

nak-nak...hehehe
http://ceritasana-sini.blogspot.com/

yayath said...

hihi...habit kita pun sama:)bw cara sama:)haha

SS ada dalam bloglist [yang comel] yath:)tu la asyik terjah sini:)hehe

Azzah said...

cara bw,azzah tambah 1 lagi.KELAB BLOGGER.

Sinar Raudah said...

nak selitkan same blog saya boleh... http://www.sinarraudah.com

siti kektus said...

nak masuk kat gentlemen boleh? lalalala :p

saya cello191 said...

nak masuk list jugak~~^^

iMBobo said...

join sekaki hehe :)

www.imbobome.com

Ezad Skytech said...

baru nak minta masuk bloglist..da ada rupanya..thankz SS..hee~

tieykah said...

sebenarnya sangat rajen nak hupdate blog,tapi xde internet

haish

Saiazuan said...

ahaha sama2.. tp slalu x smpat nak buat yg #3 tu sbb 1 n 2 je da bnyk..

Dzarief Zuhdi said...

nak masuk bloglist retiss soley2 gak.. hehehehe.. ;p

Yatie Awang said...

kakak biasa bw macam tu jugak tapi first dari bloglist lah

Anak Wak Mail said...

thanks,,saya nampak blog saya disitu..hihi..:)

harrazdani said...

jom tukar link nak???

Diana @ bilakukatacinta said...

ahkak nak masuk kategori awek2 cun boleh??

Munna said...

yeyeay ade! yeyeay ade!! yihaaa =)

khatgrafik said...

Saya pun :)

| Salam Perkenalan dari KhatGrafik |

sue perbs.. said...

sy pon slalu terjah bloglist dlu.. dh lame msukkan blog soly ni dlm bloglist sy.. soly je yg tk sudi msukkan blog sy dlm bloglist =( ( ayat kesian.. hehe )

zahidah seran said...

hepi blogging..=)
style kita blogwalking lebih kurng sama..=)

::Miss Hearty:: said...

mau jugak !! ngeeee :)

Freaky said...

mari claim hadiah kat sini :

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/10/penerima-hadiah-top-referring-url.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa nak masuk juga bloglist...ada peluang nak cari kawan baru....

http://cayob.blogspot.com

cik najihah said...

care akk bw same lah dengan kite :)

Bui Junaidi said...

bui masukkan link blog soly kat sini yer

http://bloglistiniblogbui.blogspot.com/

senang bui dtg bertandang..hehe

Aki said...

eh eh eh,masuk2 je kat sini teruih kak Solicious tawarkan ea.. Ok2.. Lepas ni aki rajin2 masuk sini ea.. :-p...

http://akiborneo.blogspot.com/

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal join..Dah masukkan blog nie dalam Bloglist Jamaluddin.net..

www.jamaluddin.net

shaFazie said...

kite nye ade tak?hehehe...
suke bg cik soly nye blog..best2

hira said...

yeah, sokong! tapi sekarang busy la sikit nak BW ni. adeh. sadissss~

[sutera kasih] said...

sy suka tgk bloglist blog org, dr situ sy tumpang BW hehehe