Saturday, October 29, 2011

Class photoshoot

Assalamualaikum...

Tanggal 28 hb semalam, kelas majoring aku (ekonomi islam) ade satu photoshoot.... Dah lame mende ni plan.... Duk tangguh-tangguh, akhirnye berlangsung jugak photoshoot tu....

Ade 2 tema... Tema korporat dan santai..... Kami duk upah juru gambar UKM je...Tak layak nak mintak juru gambar luar yang kompem lagi mahal gedabak....Malangye gambar tak siap lagi....yelah sebab baru je tangkap semalam,.....haishhh.....

BTW gambar-gambar berikut adelah dari kamera milik sendirian berhad je....


Cuba carik yang mane 1 lec dalam ramai-ramai ni?


Dalam gambar tersebut ade seorang blogger hebat bernama "YUA"... sila carik sendiri...lalala

Lagi cerita, sedang kami duk sebuk pengambaran tu, ade lah 2 orang amoi, dan sorang lelaki datang...Bagi kami conrtoz dan bookmark FREE.... Siap disuruh kami buat video "i love corntoz" tau....Jadik model iklan jap ramai-ramai.....heeee

"i Love corntoz..Auummmm"


FACULTY OF ECONOMICS & MANAGEMENT (ISLAMIC ECONOMICS),
Slogan Kami | Islamic Economics : The catalyst of the Future

SEKIAN

P/s : sekeping gambar menceritakan 1000 kisah

26 pasang kasut tumit tinggi:

Azzah said...

teringat time dulu masa final year..cuma tak de yang corntoz tu je la..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.terima kasih brkunjung ke blog k.atie.hensem2 & cantik2 semuanyaaaa..

Jenny Pa-un said...

wah best2 dpt corntoz hehee

biela bell said...

juru gambar UKM berpatutan ke? hehee

Cik Purple said...

wah best nyer! :) cp rasa lecturer yg pakai baju kale hitam, tie kaler merah.. kan? hahahaha.. rasenye la kot..

Unknown said...

da tu..mana shootnye

H A N said...

happy moments kan? :D

najihahfara said...

walamak..ari tu fara nye photoshut bape kerat je yg ade hoho..yg penting kite msti ade haha

aamalinaazman said...

the ctalyst of future!
wee
dh lame x dgr name catalyst tu

heehe
sonok deme ye

selamat pagi soly!

harrazdani said...

wah..ambik course economic ker...sama laaa kita...;)

Munn Jaafar said...

weee sonoknya...dah lama tinggal zmn student ni..rindu lak tetiba..hehe

Empayar Utama said...

Hehe manyak gambar :) Aku time skool dulu menakal je x sempat nak bergambar :(

vblogklasik said...

sekeping gmbar 1000 kisah. Huih.. byk keping 2. Beribu2 kisah la.. hehe.

Sya_Merpati Putih 88 said...

bce entry kamu nie buat sy teringat zaman stuyd kat poly..rndu dgn kwn2 mase study dulu..

Nasz said...

bestnya bergambar dengan kawan2. ia akan jadi kenangan nanti.

Zul De Alexis said...

nanti bila dah abis stdy leh tengok gambar2 nie jd kenangan...Sm pon banyak gak gambar simpan wat kenangan...

eh2 jadi model iklan tu..hehe

[.ika itu aku.] said...

nice!!! =)

yayath said...

wahhh...bestnye photoshoot:)hihi

yua said...

aku nak wat entry gak pasal ni huhuhu,,

bobiedanbad said...

tengok pic dlm blog ni, teringat zaman muda2 dulu hihihhi

sue perbs.. said...

rindu zaman2 U dlu.. huhu.. lec yg bju n tudung biru tu kan??

syuxer said...

yg lecturer tuh syuk rasa yang dok belakang sekali pakai tudung pink kot hehe..

ramainya girl hehe

Dzarief Zuhdi said...

tak leh tengok gambo nie lama2.. nnt berkenan plak.. haha.. ;p

:: cikNuurul :: said...

wahh,.sakan ye bergambar,.same la kitee,.hihi

Ezad Skytech said...

lama da rasanya tak bergambar macam ni..hee~

ct kektus said...

pernah jugak bergambar cmni masa second year dulu. hehhee ;)