Wednesday, October 5, 2011

Jawatan kosong | Urgent

Assalamualaikum....

Nampak tak tajuk kat atas, ade kerja kosong yang benar-benar memerlukan orang sekarang...... Tawaran gaji teramat la lumayan.......Sape yang nak?.....

Antara kerja kosong yang amat diperlukan :

  • Room Cleanliness manager
Skop kerja : Memastikan bilik aku sentiasa kemas.... Al-maklumlah busy, tak sempat den nak kemas
  • Assigment manager
Skop kerja : Memastikan assigment aku siap pada masanya..... Assigment lecture bagi bagai nak kasi budak kebulur aje..... Haissshh..... So, ade yang sudi apply nak buat tugasan aku?... heeee
  • Blog manager
Skop kerja : Memastikan blog aku sentiasa ter"update" setiap hari...
  • Personal manager
Skop Kerja : Menggantikan aku ke kuliah-kuliah dan tutorial..... Senangkan...


Syarat-syarat permohonan (PENTING) :
  • Jantina perempuan atau lelaki sahaja..... Pondan, tomboy ,kekeliruan jantina dan sewaktu dengannye amatlah dilarang memohon.



Pada sesiapa yang berminat, boleh lah pm kepada saya...

p/s : otak mamai banyak sangat loading, al-maklum la esok presentation pertama semester ni.... Lecture bekeng...doakan saya :)

35 pasang kasut tumit tinggi:

NA said...

Betul-betul ke ni? Macam minat nak mohon untuk kemaskini blog tu.

Semoga berjaya untuk presentation esok.

-wina1979-

Nadzirah K. said...

x berminat la...hehe
btw,good luck :)

Elih Japahar said...

Sy rela jadi blog manager tuk soly hahaha :D mcm2 dah kuar kat otak tu yer...

::Miss Hearty:: said...

hahahaha..expected salaries brapa neh? :D gud luck ekk untk presentation nti :)

aimie amalina said...

kekekkekee
pehhh
masyukk ah..ngam la dgn keadaan skrg tanam angguq ni
hehe
ada intebiu ak?
kiki

Qaseh dalia adelia said...

hamboi2 .. gaji bape juta yunk haha .. rindu kamu jugaaa

Azzah said...

tak sanggup:)

nick dot anis said...

gji bape??hahaha

budak penjara said...

ak boleh keje ngn ko..tpi jnji gaji ak kena mahal dari gaji ko..setuju??haha

bobiedanbad said...

hahaha tp nak gaji RM30k, gud luck tuk presentation

SoLy SoLicious said...

@NA teheee..sekadar gurauan ..thanks ya..

@::Miss Hearty:: @nick dot anis salaries, makan angin ngap2..heeee


@budak penjara aku tak keje lg la..mn ade gaji..heeee

Syazwan Che Deraman said...

gaji starting ngan 10k.
baru aku nak!

faridah nazurah said...

good luck ehh esok :)


kalau ada kerja kosong lagi boleh la ajak kitaorang lagi ehh :P hehehe

Terbang Bersamaku said...

hehhee..menarik nie..berapa gajinya nie..eheh..?

Aki said...

kat mane nak hantar resume kak?? :-p

fiezah91 said...

nak apply jawatan blog manager la. gaji barapa sebulan ni? haha..

ceitt. tertipu daa.. aiseh

SyUhAdA said...

haha...
best giler jwtn yg ditawarkan..

JIJI YU said...

susah keje ni

siti kektus said...

financial manager tak de ke? ekekeke :p

Bui Junaidi said...

adeh..adeh..dgr tugasan jawatan2 tu jer dh buat bui susah hati..hehehe

gud luck dear

mynameismy said...

dapat gaji 5K ke atas bolehgak rase nk apply...;D

ieda said...

ahahha beralih angin ok nie :)

mizzkechique said...

ni budak mlas la ni.. haip..

HAFIZAL said...

gaji boleh demand tak

Acik said...

nak uwatkan presentation depan lecturer bekeng tuh. brape mau kasi? :)

abghani said...

ada gaji tk

Syuxer said...

assignment tuh syuk tak leh nak terima hehe..wat sakit kepala je hehe..

bersihkan bilik bolehla kot hehe

selamat berpresent..:)..lecture bekeng so awk kena bekeng gak la hehe..

Zul Fattah said...

aku nk, berapa gaji nya?

Lea Isnawi said...

ala...aku tomboy

dh disqualiied terus ye

hira said...

ok, saya tak nak apply la macam ni. haha

zareliqa afiqa said...

bp nak bagi gaji? eheheh :D

amy syahirah said...

haha . hamboii .. sy layak tak utk personal manager ? =P

ILA HonEyBuNNy said...

ngeh3....

bagus pekerjaan kosong neh...

tapi kerja2 ila lak sapa nak tlg watkan>hehhehe

ir yien 9897 said...

saya2 nak jadi.. kesemuan nyer dalam satu masa.. syarat nyer 1 jam RM 30K =) ..Hehehe

zahidah seran said...

above 5k boleh dipertimbangkan untuk salah satu jawatan..kehkeh...