Monday, October 24, 2011

KL Festival City

Assalamualaikum...

Pembukaan KL Festival City yang meriah di Danau Kota.... Semalam aku pergi sana bersama anak-anak buah, mak buah dan pak buah.... Semalam rasanya kalau tak silap hari ke3 pembukaan... Tapi tetap meriah.... Bisase la... slogan die kan "everyday is celebration"

anak-anak buah

Seawal jam 10 pagi, lot parking bawah tanah tu terpaksa ditutup sebab dah FULL .... Mak aihh... sambutan luar biasa...Al-maklumlah, pasaraya baru ditambah pulak hujung minggu lagi lah bersesak-sesak.... Dalam situ ade Parkson dan Econsave jugak...... Kedai-kedai outlet kat luar tu, dipenuhi jenama antarabangsa sampaikan aku sendiri terbeliak bijik mata bila harga sepasang kasut cecah ribuan..... Den telan air liur jelah..:)

Aktivit melukis gambar potrait free.. Aku teringin gak, tapi maleh nak beratur...hihihi...

Sayangnye, bangunan tu tak siap sepenuhnya kat bahagian atas.... Kerja pembinaan masih diteruskan.... Kami duk pikir, macam mane die dapat pelepasan tuk bukak pasaraya tu sedangkan kat atas tu masih lagi dalam pembinaan....Pelik bin hairan pulak rasenya.....

Kupon-kupon diskaun valid hingga 30 november

Then kami pilih tuk makan di restoran ayam penyet.... Not bad la...Cuma kena tunggu lama sikit nak dapatkan meja sebab Full house... Bile dah dapat tempat, ape lagi, makan-makan sampai pengsan..(menipu ni)

Lepas makan ayam penyet, kami redeem resit tuk dapatkan Beg mesra alam ..


Sekian

P.s : Balik terus pengsan tak sempat nak hupdate blog...

28 pasang kasut tumit tinggi:

BeloG MTT said...

Macam mana boleh tak tahu ada event yang happening nie ^^"

4miN93~~ said...

dah pergi dah...tapi cinema lom open lagi..archade je ada..tak syok ma ~~ :P

aimie amalina said...

waaaaaa
mesti bole berjimba dlm tu kan
ish2
hehehehe
x taw la bile nk smp sane lagi
hehehehe

siti kektus said...

kalau tetiba ada pape terjadi masa buat pembinaan tu, tak ke susah. aish. tak sabar nak dapat untung ke apa.

merahitujambu said...

sy ada dgr pasal ni tau tpai x th kt mana..kt mana tu

ir yien 9897 said...

wah berjalan sakan jer diae.. jum lah kluar sama2 :)

kiter rojer2 ss bg no hp kt FB yien yerh :)

maszull said...

assalamualaikum soly...wah berjimba2 semalam yer...best nyer...:)

KSWSK said...

mkin bertambah tpt nak abeskan duit...hehehe

Ezad Skytech said...

aihh...macam mana sy boleh tak tahu ni..padahal dekat je dengan Danau Kota tu...hee~

bobiedanbad said...

seronoknya....bila lah dpt ke sana

Anak Wak Mail said...

kat mana ni??nape tak tahu menahu pon..hihi..:)

harrazdani said...

adeh...rindunya suasana KL...duk sarawak x dpt gi..huhuh

SoLy SoLicious said...

@Anak Wak Mail promosi xmeluas kot..hee

mynameismy said...

wah ade festival ke. tatao punkalau tau gi jugak hehe

tiefazatie said...

wah..mcm best je nie..hee

diana said...

tak siap pun boleh masuk ye??
kalau penukul jatuh atas kepala pengunjung cemana??
heheheheh

Bro ahmad said...

bestnya event ni..tentu meriah dan hapening

Iffah Afeefah said...

Aiyo penyek ke penyet

syarifahsidrus said...

oke. tak tau pape2..huuu

Acik said...

nak ayam penyek! ops, magrib dulu lar! heheheee ...

Nadzirah K. said...

jalan sakan nampak,hehehe :)

AyiLarimA said...

Awatnya comel sgt budak kecik dua org dekat ats ni. hehe, geram ~

Nak ikot Soly jugak.. x ajak Mira pun kan? huuu.. sedih ~ xjadi bagi ole2.. hehe. ugut !

:)

iMBobo said...

ayam penyet sedappp!! :)

Fikri said...

Haa.. knapa beg tu dinamakan beg mesra alam?

SoLy SoLicious said...

@Fikri beg tu kite boleh guna tuk shopping..xpayah guna plastik..pakai beg tu, so mesra alam la..:)

Addin said...

haha addin taktau pape pun . memang nampak happening ! :D

My Name is Mar said...

KL Festival city??
Katne tu??
Google laju2!!

Lyana M said...

sy yg rumah area danau kota pun tak smpy lg kak.
advance akak ni.
semuanye gara2 full parking tu la.
mentang2 tempat bru kan.
semua org pakat serbu ramai2.
:)