Monday, October 24, 2011

Supper

Assalamualaikum....


Time zaman duk asrama dolu-dolu, ingat time "supper" ni.... Makan ringan-ringan sebelum tidur...Alas perut la.... sebab dinner kat asrama jam 6.30...memang kebulur la malam tu kalau tak makan.... Mase kat asrama dulu, abis je study terus beratur panjang tunggu giliran amik makanan supper...

Sekarang dah duk berdikari macam ni, jangan harap ade orang nak sediakan kalau tak buat sendiri.... Jom ber "supper " :)




SEKIAN

P/s : Selamat bermimpi yang indah..

22 pasang kasut tumit tinggi:

mumui said...

lau mase nk exam lagi la... mln bende ni je lau tengah malam...hehehe

✿ Cik Nisa ✿ said...

sodappppp . hehe

zahidah seran said...

akak supper milo dengan baki biskut raya lepas.heehe..

diana said...

akak tak boleh minum milo..
sembelit..
shhhh!!resia ni tau..
hahhha..

My Name is Mar said...

tidor pun berkualiti nnti.. =)

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe, minum nie pun dah kenyang...sedap pulak tu..hehe, nyammi2.. ^^

NasZ said...

suka ratah serbuk milo. hehehe.

faridah nazurah said...

euuuwww tak suka milo! masa kat asrama dulu2 kalau time supper milo, kompem sy buat bodoh je. sanggup berlapar.. haha

Addin said...

addin selalu supper meggi. haha

Addin said...

addin selalu supper meggi. haha

maszull said...

assalamualaikum soly...bestnya dpt minum milo panas mlm ni kn...:)selamat malam dear...:)

ArulchelseA said...

oat tu yg best tu.. kih kih kih

Luqeem™ said...

sedap tu buat mcm tu..lg2 ada oat..fuh menghirup dikala hujan mmg nostalgia..

Syuxer said...

milo n maggi sumber komando kat asrama hahaha..bak kata lain penyelamat hari2 kebuluran di hujung bulan hehe..

Elih Japahar said...

Favourite breakfast sy ni jg milo ni, supper tak lah sbb cepat mengantuk nanti...milo panas kaw kaw satuuu! :)

siti kektus said...

kite pon kalau dah lapar sangat buat milo ( bkn 3 in 1 , pastu ksi cecah biskut kering. hehehe :p

ir yien 9897 said...

tak suka makan milo malam2.nnti ter erk3 :)

shaFazie said...

menu diettt :)

aizamia3 said...

tak suka minum milo time keje.. confirm balik kerja susah nak pandu kereta sebab mengantuk..

emy|farid said...

tak suka oat. kehkeh

aimie amalina said...

waaaaaa
milo tuuu
arghhhhhhh
teringat wat cekelat gune milo
kekekkeke

abghani said...

bikut lebar cecah air milo