Tuesday, October 25, 2011

Siti Zubaidah

Assalamualaikum...



Gadis ber"shawl"
Selamat Ulang Tahun Kelahiran Awak....
dah 21 ye awak..
Cepat-cepat daftar mengundi tau awak....

Maaf tak post semalam ye awak,
Kite Sibuk la semalam awak...

Semoga rezeki terus berpanjangan ye awak..
Semoga dipermudahkan segala urusan ye awak....
Semoga awak terus berbahagia dengan bintang awak ye awak....


P/s : Jangan harap saya nak ber"awak" lagi ye awak.. haha

13 pasang kasut tumit tinggi:

Selendang Merah said...

selamat hari jadi juga awk..haha

Syuxer said...

Hepi birthday..:)..

err adakah itu awk? heheh..kena daftar mengundi tuh..sangat2 penting hehe..

Elih Japahar said...

Wahhh! kek lah...happy belated day ye...harap senyuman tu terus bkekalan sehingga akhir hayat...lol :P

siti kektus said...

ye awak. terima kasih. <-- kata siti zubaidah. ;)

JIJI YU said...

da kawen ke ct tu

adwafarahin said...

hepi beday buat kwn awok tu!

ir yien 9897 said...

awak bezday saya awak tak nak wish pun :)

Aki said...

banyaknye awak, awak.. awak dah sarapan awak?? ha ha ha.. Kak Soly,Kak Soly..

Anak Wak Mail said...

Selamat hari lahir awak!!

emy|farid said...

slmt hari lahir ye awak

aimie amalina said...

selamat hari lahir ct!

NasZ said...

selamat hari lahir gak. comel la. hehe. nak ngorat bleh? heehehe.

Lyana M said...

awak..
sy pun nak ucap hepy birthday la awak.
:)