Sunday, October 9, 2011

Mereka meraikan tanpa saya.. :(

Assalamualaikum.....

Tajuk memang sedih giler...... Of coz la.....sebab aku sedang ber"touching: seorang diri di kamar aku ni"........

Semalam hari lahir mem besar aku yang ke ** (rahsia)...... So, depa raikan dirumah hari ni......... Abang aku la big boss yang plan buat suprise yang tak bape nak jadik....... Suprise kek aje pun...... Tapi, sadis la, aku pulak yang tak dapat merasa sekali..... OK, fine la.... :((.... Tacink lagi....

Btw, selamat ulang tahun kelahiran buat bonda tercinta..... Anakanda berharap dengan semakin bertambah usia bonda , semakin muda dan berseri-seri lah bonda ye.... Semoga panjang umur, dan keluarga kita terus dimurahkan rezeki..... Amin.... Bonda tunggu la bakal menantu anakanda janji nak bawak balik nanti ye...... (tengah carik lagi ni..haishhh)..


27 pasang kasut tumit tinggi:

Ezad Skytech said...

takpe SS..janji SS tak lupa..sentiasa ingat hari lahir ahli keluarga yang tersayang...:D

yua said...

selamat hari lahir buat makcik. semoga pjg usia dmurahkan rezeki...
-kat UKM ni ramai jer calon.. opsss hehehehe

faridah nazurah said...

alolololo sedihnya.. takpe takpe nanti kalau jumpe peluk cium bonda tu puas2 tau :)

heee tibe2 teringin makan nasik minyak lah. lalala~

bobiedanbad said...

selamat hari lahir buat ibu awak

JIJI YU said...

eid milas saeid bonda...

nini said...

bakal menantu...hadiah teristeimewa tuh...hehe

Sunah Sakura said...

selamat hari lahir gak untuk ibu soly...

Nadzirah K. said...

hehe..kesian die..
selamat hari lahir buat ibu cik soly :)

EyqaLuvender said...

sbr ea cik soly..kte fhm p'saan awk...
btw,appy b'day to ur mom..
may Allah bless ger alwaiz :)

Aki said...

oh oh oh.. takpe2 Kak,tahun depan,akak and Aki skali g sambut bday mem besar akak ok?/ ^_^.v..

Elih Japahar said...

Wahh! bestnya ade kek...selamat hari jadi buat bonda cik soly ye...semoga bahagia selalu :)

Nak gi secret recipe nanti lah nak makan kek..

cik najihah said...

samat hari lahir buat ibu..hihi

Kathy Tuah said...

slmt ulang tahun buat ibu cik sloy ^^

NasZ said...

jangan sedih2. nanti bawa la balik saya eh..bukan2. bakal menantu kat mak ek? hehe.

MOHD NASER.com

sleeping_maniac90 said...

hehe.. jgn sdey..
y pntg kne sntiasa ingt kt mak tuh..

[sutera kasih] said...

selamat ulangtahun bonda awk dear :)
jgnla sedih2 k, nnti bonda awk sedih plak huhu

siti kektus said...

tak pe ss. masa lain pon boleh sambut besday mak kan. ;)


mudah-mudahan cepat lah sampai jodoh ss. nanti jemput lah kite ea bila dah nak naik pelamin. ekekkee :p

Azzah said...

selamat hari jadi untuk mak soly..cari2 kanla jodoh tuk anak makcik si soly ni ha..:)

SITI NOORNADIYANA said...

bakal menantu? hehe. comel je. nanti kalau dah jumpe, boleh lah sharing2 kat blog. :)))

iszieylyanziy said...

hari ni besday ummi saya! :)

ct kamaliah said...

happy buzday too..=))

Dzarief Zuhdi said...

suprise tak menjadi ker?? hehehe

smoga mak soly panjang umur dan dapat menantu yg best.. hehee

ked said...

hepy besday to your mother!! jangan risau, your mum mesti boleh tggu punye la bakal menantu die tu..huhu

abghani said...

pibetdey2u

ir yien 9897 said...

yien pun slalau tak dapat celebrate bezday mama yien dengan keluarga, pastu abg yien pn akan call, memberi kejeles san pada yien..huhu

eh2 bakal menantu pula dia nk hadiah kan kat mak..huhu

aimie amalina said...

alololo
cian dieee
x pe..nnti soli balik
kasi hadiah baik punye kat ibu ye =]

My Name is Mar said...

Happy belated birthday mokcik..
Hehehe