Saturday, October 8, 2011

Nokia N9

Assalamualaikum....



Zaman sekarang ni makin canggih.... Baru-baru ni fenomena gadget-gadget dari samsung, sampaikan aku pun terbeli satu ha ......."corby" aje pun..... Murah dan berbaloi-baloi..... Sekarang nampaknya nokia sudah menunjukkan belang apabila melancarkan nokia N9.....lame dah aih....19 september yang lepas...

Apa yang menariknye nokia N9 ni?.....

fungsi swipe yang lancar dan tiada butang di muka depan ,skrinnya yang bersaiz 3.9 inci, selain dilengkapi kamera optik Carl Zeiss 8 megapixel dan fungsi rakaman video HD 720p.

Aku ni buta gadget jugak sebenarnya..... tak la reti sangat..... Aku tertarik dengan nokia n9 ni pun sebab die colourfull...setakat ni ade 3 kaler.... hitam, biru dan merah.... Aku suke merah tu....heeeee...Aku duk usha dalam tenet, harga dia boleh la tahan, below 1500....ok laateewwwww..

nak tahu lebih lanjut bek korang google , tak pun usha-usha kat kedai ka...teheee...

p/s : BE baru nokia N9... :))..thanks Nuffnang

23 pasang kasut tumit tinggi:

Sunah Sakura said...

nice lah design dia! ok, saya klik! hehehe

Myra Jay said...

Tahniah tahniah..

Samala kita dapat Nokia N9 jugak :)

Ini Kisah Tia said...

heheh .. Tia lak tak berapa minat canggih manggih ni . serabut . toink , toinkk :)

Miss Nadya said...

nad pon dpt be dr nokia n9..:)

new entry ::

1. Blog Pilihan Hari Ini ツ
2. BE melekat lagi ツ
3. Tips untuk dapatkan BE ツ

IMANSHAH said...

erk, telan lioq je la

Zul Fattah said...

cantik r... aku pakai yg cikai je.. N1111

Elih Japahar said...

Wah! sy pun pakai samsung juga...boleh post entry guna blogger-droid je...Nokia N9 mcm menarik, nak survey lah jap lagi hehe

::Miss Hearty:: said...

wahhhh..shantekk !!
terus berkenan dihati ^^

Luqeem™ said...

soly!

sy x dpt pn..hee

Gadis Berkaca Mata said...

waaa.. bestnyer.. kite pakai henset cikai je. =p

SyUhAdA said...

cntik..tp berkenan dgn iphone 4s lg..hehe~

aimie amalina said...

weewiittt!
kalo dh beli bg taw
nak jugak
hahahha
kekkee

[sutera kasih] said...

teringin nk beli N9 ! :)

shaFazie said...

chanteknye....alooo kita nye c je nak N lak...lanje3 hahaha

bobiedanbad said...

cantiknya, nokia 3310 pilihan hati hehe

Ezad Skytech said...

kalau dapat N9 ni mesti best kan..:D

syarifahsidrus said...

tak pernah pakai nokia..hoho

JIJI YU said...

aku dah tawar ati dgn nokia

laskar pelangi said...

wahhhh! cm menawan jer tu

Addin said...

cantek sangat ! :D addin pun tak reti sangat pasal gadget gadget ni . huhu tapi minat juga update gadget ni

Run Away said...

best lew N9...sy baru n7..dah ketinggalan beb....;d

siti kektus said...

wewiit. be baru. ;)


skg mood berhenpon baru tak sampai lagi. hehehe :p

Dzarief Zuhdi said...

eh.. nokia skank dah tak best.. apps hampeh.. baik angkat samsung or x-play.. best woooo