Monday, November 14, 2011

Doodle couple | Percuma untuk semua

Assalamualaikum....

Dudel-dudel ni dah dilukis 2, 3 hari lepas... Dudel ni semua dilukis guna paint aje.... Lagi senang dan cepat sebenarnye dari photoshop tu... Sebelum ni, blog ss pernah bagi doodle raya free kat pembaca budiman sekalian kan... yang tu la guna PS... Comot kemain lagi kan.... Lagipun, sbnrnye bukan reti sangat guna PS ni..xoxoxxo..

Terimalah pemberian dari belog solicious storinori ni ^^ .... Amik lah yang mane berkenan nak buat header ka, ape ka.. ^^ .. Nak buang tulisan ss's doodle tu pun boleh je ^^










Ade yang bertanyakan , macam mane nak download font-font yang comel macam dalam lukisan dudel ni & header tu.. download kat sini... http://www.dafont.com/ ... Lepas tu install la.... ^^

P/s : ngah bergoyang sambil layan "WG- be my baby"

18 pasang kasut tumit tinggi:

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, comel laa sys...suke-suke ^^

SyUhAdA said...

comeynye..

eyryn said...

comelnye ! soly pndai buat doodle jugak :) hehe
ryn amekk taw !

eyryn said...

comelnye ! soly pndai buat doodle jugak :) hehe
ryn amekk taw !

Iffah Afeefah said...

tomei
lau ade y bertudung lg best

ley curik wat header

Fikri said...

Waa.. nice. Like3

gedek! said...

takde ke dudel rambot panjang?

Cik Zety said...

comel je doodle die. hehhe :)

Syuxer said...

wow hensem heheh..:)

bobiedanbad said...

comelnya...mcm mn nak buat :)

Nadzirah K. said...

rajin nye,hehe..
comel2..

semutsengal said...

guna paint ? Gila style !


Seni kau teragung, HAHAHAHAHA

JIJI YU said...

dudel sumer rambut kpop..

Saiazuan said...

doodle yg comel :D

saya cello191 said...

pakai paint...

comey~~

aimie amalina said...

solichaaann!
mekaaseehhhh =]

Azzah said...

comelnya dudel pakai paint..:)

keri ikhwan said...

comel. suka cara kombinasi warna tu.