Monday, November 14, 2011

A new look

Assalamualaikum...

Dah seminggu lebih belog solicious storinori terbiar bersemak.... kasihan sungguh na.... Mintak maap la bebanyak wahai belogku tersayang !!... biase lah, dah ter"eksited" terima cek pertama nuffnang, sampaikan dah tak hingin nak update belog ...(ok..propa semata)

Perubahan header dan background.... Ok...Pink lagi.....damn...

Tetiba aku rasa kaku nak menaip, kaku nak menulis ape dalam belog ni.... Dah rase macam tunggang terbalik dah ayat-ayat ni..... Lantak lah... asalkan ber"update" kan kan kan.....

At last, but not least, terima kasih bebanyok kat cik Nuffnang yang tersangat lah baik hati atas cek ni.... Lain kali bagi lah lagik ye...... wink wink.....Makan tak lena, tidur tak basah daku menunggu dekat sebulan cek ni sampai... (ok..propa lagik)


P/s : feel empty... zero.. damn

20 pasang kasut tumit tinggi:

Anum said...

bestnya
tahniah
meh join GA anum
http://satanicsoap.blogspot.com/2011/11/giveaway-nov-2011.html

HujanMenjerit said...

bestnya dah merasa cash out.T-T

Aki said...

aki lom cashout2 lagi.. ilek ah.. ha ha ha.. tunggu die dok jadi riban2 cam kak soly,baru nak cash out.. Hm,akak soly ade belikan aki kpok lekor tak?? Ha ha ha.. :-p

Asyikin said...

seronoknya dapat duit dr nuffnang :)

sue perbs.. said...

wah bestnye dpt duit.. huhu

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Wah! dah bertukar background dan header baru lah..

Tahniah! dapat duit hehe

syarifahsidrus said...

bestnya dapat duit..ohooo

JIJI YU said...

aku punye cek tak sampai2 lagi ni

Miss Nadya said...

cantik header tu SS...nad suka..guna font apa tu ea??nanti bg tau taw..:)

dah dapat cek??hehe..nad nak cash out hujung bulan ni..;)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, pink gitu..huhu cute.. ^^

diana said...

lepas ni cek ke dua menyusul kan??
hehehhe

merahitujambu said...

alhamdulilah rezeki ALLAH

katak comel said...

wow..dpt dwet nuff..nk2

Abg Stalker said...

patut le semangat tkr sume.hahaha..dpt duit rupanya. :)hati kaler pink.

Ezad Skytech said...

hee...lama da tak nampak SS..baru haa muncul...

best la da dapat cek...sy tak cash out pun lagi...sayang nak cash out..hee...

hira said...

same with me. ekeke :D

Nadzirah K. said...

bestnye :)
btw,selamat kembali..

cik najihah said...

wa dah cash out lah..sukenye..lame die menghilnag

aimie amalina said...

weeeeeee
berwajah baru
semangat baruuu!
comel jeeee
heeee
bykla duet ye tuuu
heeeeee

Azzah said...

lama tul soly tak update..bestnya dapat duit,belanja..:)