Tuesday, November 29, 2011

Loser

Assalamualaikum...


Sejak semalam aku membutang.... tak tahu nak tulis ape..... Terasa tersangat lah loser ok.... Puas aku bertelaku sambil meminta bantuan idea dari segenap sahabat-sahabat aku di twitter.... Tapi aku tetap buntu... Aku lost idea....

Haishh...Terasa tersangatlah teruk !!....

p/s : dah nak masuk december.... Boleh x nak undur balik masa tu?

29 pasang kasut tumit tinggi:

Selendang Merah said...

owh..masa yg lepas tak leh nak kembali kecuali ada keajaiban belaku...x dew idea meh2 kita kongsi idea...nak x?

cik najihah said...

samelah kite..

Azzah said...

idea tak boleh dipaksa,biaq dia datang sendiri

Gen2Merah said...

adakalanya kita perlu bertenang dan berehat sebelum meneruskan untuk menulis... Ya, tak perlu nak paksa, nanti ayat2 penulisan berterabur.. heee

harrazdani said...

nanti dia datang laaa tu...;)

laskar pelangi said...

lol! nanti ada lah masanya idea tu datang menggunung baru tau..sabar sabar =)

KAMIHIDUP said...

tulis cara cara nak hadapi dunia lepas alam persekolahan. :)

sea_lavender said...

Jangan2 loser~~ kena kuat3x cri idea hehe =D

Bro Ahmad said...

bro pon buntu jugak ni hurmm nak join segmen takde sape anjur pula kan2

EYFAalias said...

berangan2 dulu mesti dapat idea. ehehe

Abg Stalker said...

ececeh..Loser la sgt..dpt da kn 1 entri. :) knp nk undur masa blk?nk kwin da eh..T_T kata nk tggu kitaaa..

diana said...

undur masa??
untuk apa??
itu buat manusia makin alpa..

Iffah Afeefah said...

kwn sy tak bg kite sebut loser

xbaik katenye

cheqwa said...

errk,tak hapdet blog loser lah yea?saya lah tu! huaaaa D: hahahaha

Yatie Awang said...

masa yang lalu tak boleh diputar kembali, ambillah pengajaran darinya untuk bekal kita dimasa depan

carik carik idea sampai dapat hahhaa

^^eKaTiKaH^^ said...

betul tu sis..kadang-kadang kering gak otak nie..idea tak masuk :D

Acik said...

Tulis ler fasal naper nak undur balik masa tu ... sb cintan cintun ke? heheheeee ...

SoLy SoLicious said...

@Selendang Merah nak2... heee

@Abg Stalker bile pulak sy cakap nak kahwin? hehe

@diana xlah akak..sy tanak tua..hee...dec is my month..kkkkk

@cheqwa xlah..itu loser tuk saye je..^^

@Acikcintan cintun? hehe..xreti la..heee

Ezad Skytech said...

kalau tengah takde idea...mmg tak boleh nak buat apa la kan...

ILA HonEyBuNNy said...

jangan kata cm tu...jom cari idea..hehehhe

tu la..masa berlalu dengan cepat la..ila lak nak cpt2 habis december...heheh

saya cello191 said...

nk masuk december..
wah...nk final dh.

=.="

ir yien 9897 said...

loser... cantik adik tu tunjuk loser.. :)

shaFazie said...

sis pon sme..
cool2 nnt mesti idea dtg

ahsfantasy24 said...

kadang-kadang idea tu
datang tanpa kita sedari :)

Aki said...

Yo miss soly.. Cube cik soly taip,cara2 nak g UPM tu pakai public transport.. from KL.. detailly.. Baru ar.. Orang yang ta tau macam aki,leh pegi.. Ha ha ha.. ^_^.v..

sergeant keroro said...

biasa la tu, hehe

Anak Wak Mail said...

samalah,,selalu gak kering,,memang selalu,,SS kira ok lah,,kadang2 je..hihi..;)

Terbang Bersamaku said...

ape kate, pergi bercuti ke...maybe idea tue boleh dtg lepas tue..

siti kektus said...

betul lah ss. pejam celik pejam celik, dah bulan 12. sobs.