Tuesday, November 22, 2011

Nak carik Calon Isteri ?

Assalamualaikum..

Selamat pagi selasa !!!..... Kepada jejaka-jejaka tampan pujaan segenap gadis diluar sana yang nak cari isteri ..... Meh kite kongsi tips sikit nak carik isteri lagu mane ye :



P/s : Tahniah skuad bola sepak emas negara .. Game penuh debaran malam tadi... Dah serak suara aku ^^

30 pasang kasut tumit tinggi:

ApiH said...

kalau nak power, camne plk?
kena minum super power ke? hehee...

Aki said...

aki nak mampus ar.. :-p.. Ha ha ha..

Azzah said...

he..he..yang last tu..tahniah malaysia..:)

Mira Adzlia said...

ok..yg last tuh mmg lawak...hihihi ^_*

Anum said...

simple dan mudah...
apa lagi kaum2 lelaki

k.h.a.l.i.l.a said...

hahaaa.... kenyataan tu sangat comel ^_^

oli-go said...

hahahha..idea yang bagus..

shaFazie said...

nk cri calon suami nie ;D

Yatie Awang said...

adalah 1 2 yang boleh dipilih hahahha...

akak pun, berdebar2 waktu tu, hehehe

JIJI YU said...

cukup la yg leh terima aku apa adanya..

Munnafendy said...

nak mampus???? hahahahaha

hipotesis crew said...

susah gak nak cari calon isteri ne ek... haha. kalau nak yg sume kategori tu lak cm ne :)

ir yien 9897 said...

nak cari yg sama office dgn bini tua..

kongsi duit tambang minyak kereta..hehehe

saya nak cari laki student UKM leh tak... bak sorng.. :)

CIK MAY said...

haha...yg last tak blh blah....

memang mendebarkan..smp tersedar dr tido hosmet menjerit...tido pukul 1130 sebab tak larat nak tgu dorg jaringkan gol...haha..

**ensemkah??mcm budak2 kan..hik3...
->feedback dari komen kat entry cik may.. ^^

Bui Junaidi said...

kekeke..yg last tu terbaikkk

sue perbs.. said...

hehe.. nk cri suami .. malaysia go go go

zahidah seran said...

tepuk dada tanya selera...kehkeh....

KAMIHIDUP said...

Auuuuuummmmm!!!

c'axoera said...

jangan plak cari isteri yang saikoooo :p

cik najihah said...

nak calon laki sorang heeee

nini said...

kalu nak sume, kawen ramai-ramai...hahaha

Tentang Kita said...

teringat bini2ku gengster

Gen2Merah said...

saya nak calon2 isteri yang semua ada ciri di atas.. ehehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

yang part last tu memang nak cari nahas le tu hahaha

^^eKaTiKaH^^ said...

payah kalau bini kaki shopping nie..hehe...btw, tahniah malaysia.. :)

syaz@rozelt said...

hihi..nice la panduan tuk yg tengah cr calon!

kotak bulat said...

kne pilih kan.. tak semua leh dpt..hehehe

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

huhu~pndai2..

aimie amalina said...

heeee
pompuan kene jadi mutitaskinggg la cenggini an
ahh
lemah benoooo

My Name is Mar said...

HAHAHAHAHAHAWAU!
Lawak ar SS!
Hahahaha!