Tuesday, November 22, 2011

Nak carik Calon Isteri ?

Assalamualaikum..

Selamat pagi selasa !!!..... Kepada jejaka-jejaka tampan pujaan segenap gadis diluar sana yang nak cari isteri ..... Meh kite kongsi tips sikit nak carik isteri lagu mane ye :



P/s : Tahniah skuad bola sepak emas negara .. Game penuh debaran malam tadi... Dah serak suara aku ^^

30 pasang kasut tumit tinggi:

ApiH said...

kalau nak power, camne plk?
kena minum super power ke? hehee...

Aki said...

aki nak mampus ar.. :-p.. Ha ha ha..

Azzah said...

he..he..yang last tu..tahniah malaysia..:)

Unknown said...

ok..yg last tuh mmg lawak...hihihi ^_*

Anum said...

simple dan mudah...
apa lagi kaum2 lelaki

khalila ishak said...

hahaaa.... kenyataan tu sangat comel ^_^

indahhiasan said...

hahahha..idea yang bagus..

shaFazie said...

nk cri calon suami nie ;D

RHI said...

adalah 1 2 yang boleh dipilih hahahha...

akak pun, berdebar2 waktu tu, hehehe

Unknown said...

cukup la yg leh terima aku apa adanya..

Munn Jaafar said...

nak mampus???? hahahahaha

hipotesis crew said...

susah gak nak cari calon isteri ne ek... haha. kalau nak yg sume kategori tu lak cm ne :)

ir yien 9897 said...

nak cari yg sama office dgn bini tua..

kongsi duit tambang minyak kereta..hehehe

saya nak cari laki student UKM leh tak... bak sorng.. :)

MAY said...

haha...yg last tak blh blah....

memang mendebarkan..smp tersedar dr tido hosmet menjerit...tido pukul 1130 sebab tak larat nak tgu dorg jaringkan gol...haha..

**ensemkah??mcm budak2 kan..hik3...
->feedback dari komen kat entry cik may.. ^^

Unknown said...

kekeke..yg last tu terbaikkk

sue perbs.. said...

hehe.. nk cri suami .. malaysia go go go

zahidah seran said...

tepuk dada tanya selera...kehkeh....

KAMIHIDUP said...

Auuuuuummmmm!!!

ch000tz said...

jangan plak cari isteri yang saikoooo :p

najihahfara said...

nak calon laki sorang heeee

nini said...

kalu nak sume, kawen ramai-ramai...hahaha

Unknown said...

teringat bini2ku gengster

Cigu JAERA said...

saya nak calon2 isteri yang semua ada ciri di atas.. ehehe

bicara mak dara said...

yang part last tu memang nak cari nahas le tu hahaha

sweetsour93 said...

payah kalau bini kaki shopping nie..hehe...btw, tahniah malaysia.. :)

Unknown said...

hihi..nice la panduan tuk yg tengah cr calon!

kotak bulat said...

kne pilih kan.. tak semua leh dpt..hehehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

huhu~pndai2..

aamalinaazman said...

heeee
pompuan kene jadi mutitaskinggg la cenggini an
ahh
lemah benoooo

My Name is Mar said...

HAHAHAHAHAHAWAU!
Lawak ar SS!
Hahahaha!